fredag 17 juli

Sommerstandup

Vidar Hodnekvam er en av de første komikerne som kom igjennom Stand Up Bergen og lever nå av det. Har dessverre for oss i Bergen flyttet til Oslo og kommet inn i stallen til Stand Up Norge, men det er jo selvfølgelig bare et kvalitetsstempel. En av de som gjør mest standup i Norge, og tipper han er rimelig klar for å stå foran publikummet på hjemklubben sin! Tor Inge Ulveseth, Gudmund Husdal og Adrian Austevoll kommer også og konferansier for kvelden er ingen ringere enn den eminente Hans Magne Skard!

Vidar Hodnekvam

Tor Inge Ulveseth

Gudmund Husdal

Adrian Austevoll

Christine Johanne Sandvik

Konferansier: Hans Mange SKard

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:00
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200/100,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager