fredag 24 juli

Sommerstandup

Pål Rønelv har vært med siden vi startet i 2005 og er som en god vin og har du ikke hatt gleden av Pål enda, så er det bare til å glede seg. Han er helt nydelig. Absurd og tullete og unik i stilen. Konferansier er Andre Ulveseter. Eksilbergenser i Ålesund, der han driver standupklubb og jobber som komiker og foredragsholder med sitt herlige korstog mot orddelingsfeil. Han har også gjort suksess med soloshow, det siste filmet han her på Ricks. De får med seg Thomas Sævig, Jakob Sigve Fjellstad Hernar + flere

Pål Rønelv

Thomas Sævig

Jakob Sigve Fjellstad Hernar

Harald Olsen

Andreas Bach

Konferansier: Andre Ulveseter

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:00
Showet starter:20:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200/100,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager