tirsdag 4 august

Humorlaboratoriet på Vaskeriet

Nå starter vi opp igjen med Humorlaboratoriet, og det er nok alle komikerne veldig glad for. Det er her folk tester ut nye vitser og det er her vi tester ut nye komikere. Det er et lite lokale og vi følger restriksjonene, så det er ikke plass til mange. Men vi satser på fantastisk stemning og vi må jo bare stå sammen og gjøre det beste ut av dette. Bergen har alltid hatt et nydelig standupmiljø, og det er mange opp og kommende komikere i byen som hungrer etter å stå på scenen. Mye. Så vi starter opp nå, og så er det fadderuke neste, men etter det så har vi labb hver tirsdag!
Raymond Falldalen

Ole Fotland

Alon Fellus

Robert Myklebusthaug

Andreas Bach

Jakob Sigve Fjellstad Hernar

Frank Vågenes

Konferansier: Jørgen Haugvaldstad
Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager