tirsdag 25 august

Humorlaboratoriet på Vaskeriet

Vi kommer til å fortsette med Humorlaboratoriet hver tirsdag på Vaskeriet, og det intime lokalet har selvfølgelig ikke all verdens plass, men heldigvis så kan man fra nå av kjøpe billetter på forhånd. Det er her vi tester ut nytt materiale og nye komikere og i dette showet her så kan du få se det nyeste av de beste og det beste av de nyeste komikerne. Og nå kan man også kjøpe billetter på forhånd. Så det hadde vært veldig kult om dere kom og støttet opp med fjes og latter :D

Pål Rønelv

Stian Sævig

Ole Fotland

Per Owe Helle

Frank Vågenes

Marte Sol

Christine Johanne Sandvik

Andreas Bach

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:00
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager