torsdag 27 august

Sesongstart

Vi smeller igang med Christoffer Schjelderup og Pål Rønelv som headlinere og konferansierer i denne merkeligste sesongen. Og dere skal være helt trygge på Ricks denne høsten, og vi skal gjøre alt for at det skal bli gøy og trygt i det 15nde året vi driver norges morsomste komiklubb. Med det beste publikummet. Og aldri har vi trengt dere mer! Første torsdagen og fredagen har vi gudfaren Christoffer Schjelderup og så får vi beslk av Marko Cvitanovitc, opp og kommende Alon Fellus og den herlige Christine Johanne Sandvik, som har kommet som et nytt stjerneskudd i det siste!

Christoffer Schjelderup

Marko Cvitanovitc

Alon Fellus

Christine Johanne Sandvik

Konferansier: Pål Rønelv

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:200/100,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager