fredag 28 august

Sesongstart

I 15 år har vi hatt klubbkvelder i Bergen. Vi startet på Kvarteret og flyttet etterhvert over til Ricks og på disse årene har vi vært med å prege byen og norges humor. I år så må vi redusere kapasiteten, men blir det utsolgt så setter vi opp ekstrashows og vi trenger virkelig at folk kommer. Vi stengte ned klubbkveldene på Ricks allerede to dager før landet stengte, og dere skal føle dere trygge her hos oss på Ricks, som enda ikke har åpnet som nattklubb. Men vi har standup her. Og masse antibac og godt med plass, så vær med og støtt live standup, så blir dette noe helt spesielt!

Christoffer Schjelderup

Marko Cvitanovitc

ALon Fellus

Christine Johanne Sandvik

Konferansier: Pål Rønelv

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager