torsdag 27 august

Høsten kommer snart!

Vi er inni den mest unike tiden vi har opplevd i vår klubbs historie. Midt oppi en pandemi så prøver vi å gjøre det beste ut av det og drive klubben på en trygg og best måte. Vi holder på å booke høsten og håper på et herlig program med de morsomste folkene vi kjenner. Følg oss på facebook og instagram og twitter for info, konkurranser og annet snacks. Og på fredag er siste sommerstandup som vi håper alle* kommer på. *og selvfølgelig har vi ikke plass til alle. Men nok til at det blir utsolgt er alltid gøy. Og blir det utsolgt fort så setter vi nok opp ekstrashow.

Vi følger restriksjonene til myndighetene og vi vil selvfølgelig at alle skal kunne komme og føle seg trygge på Ricks. Håper alle kan være med på å gjøre det best mulig for alle. God håndhygiene og sosial distansering er veldig viktig når vi er inne. Det er godt med plass på Ricks og vi slipper ikke inn mer enn 150 i salen som vanligvis kan ta 440.

Vi jobber også med andre muligheter for å få showet ut til flere og hvis det er noe dere lurer på så ikke nøl med å sende oss en mail eller snakk med oss på facebook og instagram og twitter.

Del på: Facebook Twitter

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager