torsdag 10 september

Klubbkveld

Erlend Osnes tar turen til Bergen, og har du ikke sett det siste showet hans, så ligger det på NRK. Han har også en av landets mest populære podcaster og var tidlig en komiker vi fikk øyene opp for. Jonny Bayer stikker også innom denne kvelden, og de får også med seg Hani Hussein, Gudmund Husdal og Jakob Sigve Fjellstad Hernar. Eirik Krokås, kjent fra Latter Live er konferansier i klubben som han vokste opp i. OBS! På grunn av nye restriksjoner, så er det kun plass til 50 stykker. Vi jobber med å få satt opp ekstraforestillinger.

Erlend Osnes

Jonny Bayer

Hani Hussein

Gudmund Husdal

Jakob Sigve Fjellstad Hernar

Konferansier: Eirik Krokås

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:200/100,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager