fredag 25 september

Klubbkveld

Jonny Bayer headliner for første gang på egen klubb. Har stått på Latter og Comedy Store så det er på tide at han tar over her i Bergen. Breial og finfin komiker som blander inn hjerte og smarthet i vitsene sine. Hans Magne Skard er en av favorittkomikerne til både Dag Sørås, Christoffer Schjelderup og resten av landets komikere. Har funnet sin egen vei til latter og vi kan godt sette penger på at han snart får hele Norge til å le! Han er konferansier og de får med seg de nye og herlige Per-Owe Helle og Christine Johanne Sandvik og Daniel Rove tar turen over fjellet!
Jonny Bayer
Daniel Rove
Per-Owe Helle
Christine Johanne Sandvik
Marte Sol
Konferansier: Hans Magne Skard

 Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager