torsdag 28 januar

Sesongåpning!

Vi kjører igang med ny sesong, på ikke akkurat optimalt vis, men vi gjør nå det beste ut av situasjonen vi er i. MAx antall er foreløpig ti og vi har det oppe og det er bordbestilling og vi skal i det minste få det jæssla kjekt vi som er der :D Så håper vi at vi holder smittetallene nede og vaksinasjonstallene oppe og er klare for å åpne opp mer når samfunnet er det! PS! Det er kun mulig for folk med boadresse i Bergen Kommune å komme på standup på RIcks på grunn av restriksjoner...

Pål Rønelv

Alon Fellus

Ole Fotland

Konferansier:Roar Brekke

 

PS! Det er kun mulig for folk med boadresse i Bergen Kommune å komme på standup på RIcks på grunn av restriksjoner...

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20.00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:200/100,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager