tirsdag 12 oktober

Humorlaboratoriet

Humorlaboratoriet er tilbake! Vi er ute i bakgården til "Dark & Stormy" borte i Kong Oscarsgate, og det er bålpanner og godstemning og spillekåte komikere som har lengtet etter et sted å sjekke ut sine siste tanker og finne sitt neste gull! Humorlaboratoriet er byens mest spennende show, der det er mye nyte tekster og komikere, kjente og etablerte komikere tester nytt materialet og nye komikere tester seg. Noe er hot, noe er not og begge deler er like moro. Vi sier du får det beste av de nyeste og det nyeste av de beste komikerne!

Pål Rønelv

Tormod Follesø
Christine Johanne Sandvik
Kim André Engh
Per-Owe Helle
Ole Fotland
Jakob Sigve Fjellstad Hernar
Frank Vågenes
Joakim Olsen

 

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:30
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager