tirsdag 26 oktober

Humorlaboratoriet

Humorlaboratoriet er tilbake! Vi er ute i bakgården til "Dark & Stormy" borte i Kong Oscarsgate, og det er bålpanner og godstemning og spillekåte komikere som har lengtet etter et sted å sjekke ut sine siste tanker og finne sitt neste gull! Humorlaboratoriet er byens mest spennende show, der det er mye nyte tekster og komikere, kjente og etablerte komikere tester nytt materialet og nye komikere tester seg. Noe er hot, noe er not og begge deler er like moro. Vi sier du får det beste av de nyeste og det nyeste av de beste komikerne!

Prakhar Godara

Ole Fotland

Per-Owe Helle

Christine Johanne Sandvik

Remi Olsen

Joakim Olsen

Jakob Sigve Fjellstad Hernar

Ivar Vandvik

Konferansier: Alon Fellus

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:30
Showet starter:19:00
Aldersgrense:20
Sted:Dark & Stormy
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager