torsdag 4 november

Klubbkveld

Marlene Stavrum - vi digger den damen og det er kult at en av de neste store komikerne i Norge kommer til oss igjen. Hun er mørk, drøy og alltid så vanvittig gøy. Og så er vi så heldig at også Atle Fretheim kommer over. En lege, som ganske så sent i livet ble pushet til å starte av den morsomste legen vi har, Dr. Bergland. Og vi er enig med Jonas. Atle bør stå på scenen! OG IKKE NOK MED DET!!! Gaute Berg Næss har blitt ganske stor på some, bedre kjent som Gucci-Gaute, så han tar med seg kompisen sin Marko Cvitanovic, som har vært her flere ganger før, og de er klar for å skape rocektstemning på Ricks!

Marlene Stavrum

Atle Fretheim

Karoline Abrahamsen

Gaute Berg Næss

Marko Cvitanovic

Del på: Facebook Twitter
Start booking
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20.00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200/140,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager