fredag 26 mars

Klubbkveld

Raymond Falldalen har på kort tid blitt en komiker å regne med fremover. Naturlig gøy og med en helt definert og egen stil på scenen, har han gang på gang overbevist oss om at han er en komiker som er kommet for å bli. Han får med seg to herlige østlendinger denne uken, Marko har vært her flere ganger, og han tar med seg kompisen Gaute Berg Næss som har gjort det sylskarpt på some med humor fra den mest tullete hyllen. De lokale pokalene Per-Owe Helle og Nafeel Nasur Bagge kommer også. Per-Owe er en av de mest aktive i miljøet, og har en vilje til å utfolde seg på scenen som lover veldig bra. Jon Hægland, norges skarpeste osing loser dere gjennom kvelden og vi forventer en kveld stappet av latter!

Raymond Falldalen

Per-Owe Helle

Nafeel Nasur Bagge

Marte Sol

Konferansier: Jon Hægland

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20.00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager