torsdag 15 april

Klubbkveld

Eirik Krokås kommer over denne uken og gjør både standup på torsdag og fredag og har kurs for nykommere på lørdag og søndag. Begynte selv på et kurs for mange år siden, og har siden blitt en av de morsomste som har kommet ut av klubben. Er utrolig på tekst, både egen og andres, og har vært med å jobbe med Sigrid Bonde Tusvik, Sturla Berg Johansen og mange flere. Kjetil Melkevik var også en nykommer hos oss en gang i tiden, og nå driver han klubben i Stavanger og har nylig debutert med sitt første soloshow. De får med seg Alon Fellus og Ole Fotland som er på vei til å bli noen av de neste komikerne som vi har fostret frem. Og selvfølgelig kommer Per-Owe Helle, som alltid er klar for scenetid. Sjeldent sulten og alltid klar for å fortelle om sitt rare liv med morsomme betraktninger.

Eirik Krokås

Per-Owe Helle

Alon Fellus

Ole Fotland

Konferansier: Kjetil Melkevik

Del på: Facebook Twitter
Start booking
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20.00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:200/100,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager