fredag 16 april

Klubbkveld

Eirik Krokås kommer over denne uken og gjør både standup på torsdag og fredag og har kurs for nykommere på lørdag og søndag, sammen med ingen ringere enn Ole Soo. De er to av norges beste på tekst blitt en av, både på egen og andres, og har vært med å jobbe med Sigrid Bonde Tusvik, Sturla Berg Johansen, Crristoffer Schjelderup og mange flere. Kjetil Melkevik var også en nykommer hos oss en gang i tiden, og nå driver han klubben i Stavanger og har nylig debutert med sitt første soloshow. De får med seg Alon Fellus og Ole Fotland som er på vei til å bli noen av de neste komikerne som vi har fostret frem.

Ole Soo

Eirik Krokås

Alon Fellus

Ole Fotland

Konferansier: Kjetil Melkevik

Del på: Facebook Twitter
Start booking
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20.00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:200,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager