lørdag 17 april

Nykommerkurs

Vi har fått to av de flinkeste på å skrive og hjelpe folk med å bli god i standup til å komme tilbake til der de startet for å hjelpe de nyeste talentene her i Bergen og omegn. Ole Soo og Eirik Krokås har skrevet tekster og jobbet med de beste i bransjen, i tillegg til å være noen av de morsomste på scenen. De har lang erfaring og de skal komme å holde et nykommerkurs her i Bergen. Har du alltid drømt om å teste ut standup, så er dette sparket bak du trenger. Meld deg på og finn ut av hvordan du best kan komme deg opp på scenen med noen solide minutter til debuten din. Få masse gode råd og tips, og selvfølgelig kan vi ikke love at vi kan gjøre deg morsom, men er du morsom, så kan vi love at du har gått av å gå dette kurset hvis du vil prøve standup!

Kurset vil bli holdt helgen 17-18 april på Hotell Neptun. Dere vil få en praktisk innføring i standup og hjelp til å skrive og utvikle materiale.

Det hjelper veldig hvis du allerede har fått ned idéer og historier på papiret. Ta med deg notatblokker og laptoper/mobiler fulle av idéer, legg fra deg tvilen hjemme, og kom deg på kurs og se om dette kan være starten på noe stort!

Del på: Facebook Twitter
Start booking
Dørene åpner:12:00
Sted:Hotell Neptun
Pris:1200/800,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager