torsdag 10 juni

Christoffer Schjelderup - For Aller Siste Gang

Tre kvelder i juli skal Christoffer Schjelderup ha et "Best of..."-show i Bergen for å filme det morsomste fra en etterhvert lang og innholdsrik karriere. Han får med seg en venn og sammen skal de fylle over en time med det beste de har å tilby, og alt sammen skal bli festet til film. Og du og alle vennene dine som liker å le kan være med!

Christoffer Schjelderup var den første i verden som fikk vist standup på kino i Norge. Og det ble selvfølgelig filmet i Bergen, på Ricks. Det showet kan du nå se på vimeo og det har vært en kjempesuksess. På grunn av corona er det neste showet blitt skjøvet på, og i mellomtiden skal Christoffer filme det beste av materialet sitt som er skrevet siden den spede starten i 2004. Det blir litt over en time med solide vitser og alt blir filmet for å få festet på film favorittvitsene til Christoffer en gang for alle og for å få fokus fremover mot neste show!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:30
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Vaskeriet
Pris:275,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager