fredag 23 juli

Sommerstandup

Vidar Hodnekvam er tilbake i Bergen og klubben han startet i som headliner. Og satan så vi gleder oss! En annen veteran og legende, Grim Moberg, er også tilbake. Så det er jo to gode grunner til å komme. Vi får også se Mohammed Basefer, Kjetil Melkevik og Karsten Blomvik fra Stavanger. Karsten er jo også sikkert kjent for mange som en i NRK-programmet "Fjerde Etasje" der unge og lovende komikere får lov til å leke seg til å bli bra! Og så kommer Andreas Bach, lokal, ung og kommende komiker. Blir. Jo. Gull.

Vidar Hodnekvam

Andreas Bach

Mohammed Basefer

Kjetil Melkevik

Grim Moberg

Konferansier: Karsten Blomvik

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:30
Showet starter:19.00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:205/155,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager