fredag 30 juli

Sommerstandup

Raymond Falldalen har på kort tid blitt en veldig morsom standuper og har til og med klart å gi ut en humorbok i pandemien. Han satser hardt og det viser. Nå er han tilbake på Ricks som headliner og skal avslutte en vidunderlig kveld som også er den siste fredagen med Sommerstandup. Stian Sævig kommer også. Bassist i Kakkmaddafakka og driver Instagramkontoen Bana Politikk, som gjorde at han er vår eneste komiker som har dukket opp på Nytt på Nytt. Rune Lothe fra Julegøy kommer og det gjør også Per-Owe Helle og Christine Johanne Sandvik.

Raymond Falldalen

Stian Sævig

Rune Lothe

Per-Owe Helle

Christine Johanne Sandvik

Konferansier: Tor Inge Ulveseth

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:30
Showet starter:19.00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:205/155,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager