lørdag 31 juli

Sommerstandup

Tor Inge Ulveseth har lenge vært en av de morsomste tryllekunstnerene i Norge og tar med seg en miks av musikk, trylling og onelinere når han avslutter årets sommerstandup. Raymond Falldalen har på kort tid blitt en veldig morsom standuper og har til og med klart å gi ut en humorbok i pandemien. Stian Sævig kommer også. Bassist i Kakkmaddafakka og driver Instagramkontoen Bana Politikk, som gjorde at han er vår eneste komiker som har dukket opp på Nytt på Nytt. Rune Lothe fra Julegøy kommer og det gjør også Per-Owe Helle og Christine Johanne Sandvik. Og Londonbaserte Adrian Austevoll skal lede kvelden når han konferansierer på Ricks for første gang!

Tor Inge Ulveseth

Raymond Falldalen

Stian Sævig

Rune Lothe

Per-Owe Helle

Christine Johanne Sandvik

Konferansier: Adrian Austevoll

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:18:30
Showet starter:19.00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:205/155,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager