fredag 17 september

Klubbkveld

Christoffer Schjelderup er tilbake som headliner, og etter suksessen med "Tro, Hat & Ærlighet" så er det nå snakk om å skrive nytt show. HAr premiere til neste år. Og før det så må det lages gull! Alon Fellus er konferansieren i kveld. Har vært en av de flittigste komikerne i Bergen i det siste og blir hele tiden bedre. Nå er han en av konferansierene på Ricks, og det er mange karrierer som har startet her. Roger Nilsen er også i huset, og han spyr ut hits på Sotify og youtube og kommer på scenen på Ricks og begeistrer mange og sjokkerer noen. Drøy er bare forbokstaven, og vi digger det! Camilla Olsen runde av line-upen. Jæssla morsom og er klar for å stå mye fremover.

Christoffer Schjelderup

 

Camilla Olsen

Roger Nilsen

Konferansier: Alon Fellus

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20.00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager