torsdag 30 september

Klubbkveld

Thomas Sævig er headliner, og dette er en fyr som har mange talenter. Synger, prater og parodierer i en vakker miks og var jo også med i Julegøy 3 gjengen. Alon Fellus, Christine Johanne Sandvik og Frank Vågenes kommer også innom og så er vi så heldig å få tilbake Hans Magne Skard, som vi har mistet til Oslo. Og vi savner han og resten av gjengen der borte, og alltid kjekt å få de tilbake! Roar Brekke er sistemann som står i kveld, og det er jo en alle tiders bukett av en gjeng med morsomme fjes og vi gleder oss stort!

Thomas Sævig

Roar Brekke

Alon Fellus

Christine Johanne Sandvik

Frank Vågenes

Konferansier: Hans Magne Skard

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:19:30
Showet starter:20.00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:200/140,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager