Nykommerkurs

Featured Image
lørdag 15. januar

Nykommerkurs

Vi kjører igang et Nykommerkurs som blir ledet av de eminente komikerne Christoffer Schjelderup og Eirik Krokås. De har begge lang fartstid fra scenen, og spesielt Eirik har jo jobbet og hjulpet mye og mange i de siste årene med å skrive og forbedre tekst. Både Sigrid Bonde Tusvik, Sturla Berg-Johansen og mange flere, til og med Christoffer Schjelderup har fått hjelp av dyret fra Askøy, som ingen kaller Eirik!

Det blir et to-dagers kurs og dere får en innføring i standup, historien, teknikker, hvordan utvikle en tekst og mange gode triks og tips. Det er ikke sånn at du trenger dette kurset, men det hjelper nok de fleste ganske. Vi kan ikke hjelpe deg å bli morsom, men vi kan hjelpe morsomme folk å bli bedre i standup.

Så kjenner du noen som burde gå eller burde du gått selv, så gjør det. Hiv deg ut i det og lær av noen av de flinkeste og så kan det være at du kommer et steg nærmere å faktsik gjøre standup. Og det er jo ikke verst.

Kurset er billigere for unge folk og studenter, men vi prøver å holde kostnadene nede for alle, for vi er ganske sikker på at Bergen og omegn har mye mer å by på. Vi bor i Norges morsomste by og det er altfor mange av oss som holder det til kun privaten. Vi startet Stand Up Bergen for å tiltrekke oss de morsomste fjesene i byen, og nå har vi flyttet til Ole Bull og forholdene har aldri vært bedre for akkurat det.

Kurset vil bli holdt på Lille Ole Bull scene. Det blir servert kaffe og lunsj i forbindelse med kurset oppe på Storm.

Lørdag og Søndag 15 og 16 januar.

Klokken 12-17 begge dager.

Ta med gode ideer hvis du har. Ellers er det ikke noe 🙂

Showet starter:00:00
Sted:Bergen
Lille Ole Bull, Bergen