Stand Up på Kvarteret

Featured Image
lørdag 12. februar

Stand Up på Kvarteret

To forestillinger:
Onsdag 9. februar (UTSOLGT) og lørdag 12. februar.

Fire latterkokende stjerneskudd inntar Teglverket. Kanskje har du hørt om dem? Om ikke er det uansett gode odds for at du kan like dem!

Dørene åpner 18.00
CC: 100,- student / 200,- ordinær

Aldergrense 18 år med studentbevis fra høyere utdanning, og 20 år uten.

AHMED MAMOW gikk viralt med sitt klipp fra forrige sesong med Latter Live der han snakker om fingerpistol og mye annet rart. Og rart beskriver denne herlige fyren fra Oslo. Startet med standup på åpne scener der det var mer vanlig med slampoesi og jazz og har blitt en annerledes fyr på scenen. Han dukket også opp på «Kåss til Kvelds” der han blant annet la ut om sin dusj. Som han har plassert i inngangspartiet til sin forholdsvis lille leilighet.

LAURITS LUNDGAARD har vært med å starte og drive Stand Up Fredrikstad og drømmer om å leve av humoren. Og han er på vei. Er med på siste sesong av Latter Live og er en østfolding som man virkelig må få øynene opp for!

MARIUS THORKILDSEN har vært i Bergen et par ganger og blir lagt merke til. Jobber beinhardt, tar syvmilssteg på scenen og annonserte for en stund siden at nå er det slutt på sikkerhetsnett og fast jobb – nå er det komikerlivet som skal være livet til Marius. Og vi digger det! Fyren er knallmorsom. Sjekk ut han på some eller Latter Live siste sesong og du kommer fort til å skjønne hva vi snakker om!

HALLVARD DYRNES er en av de største komikerne på tiktok. Men fyren var dritbra lenge før den kinesiske appen tok av. Ble kåret til årets nykommer under Humorfest her i Bergen for noen år siden, er fast på Latter og med snart 60.000 følgere på tiktok så er jo det ingen tvil om at fyren er morsom. Og heldigvis er han enda bedre live.

Kanskje oppdager du din nye favorittkomiker her på Kvarteret. Så kom, se og ikke minst LE av 4 halvkjente fjes som er på vei til å bli stjerner!

Showet starter:19:00
Sted:Bergen
Det Akademiske Kvarter, Bergen