Stand Up Torsvikhuset Headliner Kevin Kildal

Featured Image
tirsdag 30. april

Stand Up Torsvikhuset Headliner Kevin Kildal

Stand up publikumet i Øygarden har blitt lagt merke til og dere får på ny en mulighet med noen av landets beste stand up komikere på besøk.
I november var Kevin Kildal på Torsvikhuset. Det ble suksess og Kildal sa; her kommer jeg igjen! Nå er nordlendingen kveldens headliner tilbake på scenen på Torsvikhuset. Kildal er blant landets mest erfarne stand up komiker og på toppen i stand up i Norge.

Konferansier som skal lose oss gjennom stand up kvelden er bergenseren Erik Krokås. Han debuterte som komiker i 2012 og har på kort tid utviklet seg til å bli en allsidig og morsom standup’er som fremkaller latterbrøl over hele landet. Krokås sin humorkarriere tok av med strålende opptredener på Latter Live og Julelatter.

I sommer hadde vi besøk av Jonny Bayer, som da var på scenen som konferansier. Han traff øygardspublikummet med storm med sine raske replikker og gode publikumskontakt. Vi føler oss så heldige som får han tilbake på scenen. Han står jevnlig på Latter i Oslo og på stand up scenene i Bergen.

Frank Vågenes og Kwame Kyei-Mensah er Bergens gryende standupstjerner, som opptrer jevnlig på lille Ole Bull scene. Nå er det scenen på Torsvikhuset som står for tur. Hvem vet, kanskje finner du en ny favoritt på standup-scenen!

30.april natt til 1.mai kommer kjapt! Forhåndskjøp av billetter lønner seg alltid.
Pris til og med 28.april 199 kr
Pris 29 & 30 april 249 kr
20 års aldersgrense.

Showet starter:19:00
Torsvikhøgda 2, 5337 Rong, Norway