STANDUPSHOW på HAVN

Featured Image
lørdag 27. januar

STANDUPSHOW på HAVN

Lørdag 27. januar gir Stand Up Bergen deg et forrykende standup show på HAVN! 4 komikere vil gi deg et varierende og morsomt show – for deg som liker å le!

20 års aldersgrense
Dørene åpner kl. 19:00. Showstart kl. 20:00, varighet ca 2 timer.

Ingen bordreservasjoner for dette arrangementet, kun forhåndskjøpte billetter (Via Ticketmaster) som gjelder. Ingen matservering under dette arrangementet.

Kveldens komikere:
Andreas Bach (Konferansier)
Andreas Bach er en hardtslående komiker fra Bergen, som med glimt i øyet leverer mørk humor av ypperste kvalitet. En ung tobarnsfar med mye livserfaring, fra både kjærlighetslivet og utallige dårlige yrkesvalg. I 5 år har han reist landet rundt og etablert seg som en solid komiker.

Sean McLoughlin – headliner
Sean McLoughlin er en anerkjent stand-up komiker og forfatter som gjør stor suksess både i Storbrittania og internasjonalt. Han har blant annet opptrådt på Live at The Apollo, har gjennomført soloturneer i Europa, Australia og USA. Nylig var han oppvarmer for Ricky Gervais på hans internasjonale turne. Som forfatter har Sean hele to sitcoms under utvikling, og skriver fast for flere kjente tv programmer.

Camilla Olsen
Camilla, komiker fra Bergen som startet som barneskuespiller ved Fyllingsdalen teater. Når hun ikke er på en fjelltopp i verdens nydeligste by, elsker hun å stå på scenen eller jobbe med tekst til vitser. Hun vitser mest om seg selv og har mye selvironi. Ingen følelse er så sjarmerende vakker som det å få folk til å le.

Frank Vågenes
Frank beskrives som en rar, ekkel, morsom mann fra Knarvik – som folk ler seg skakk av.

Showet starter:19:00
HAVN Hjellestad